Kræmmermarked ved Skur & Jollelauget Grundlovsdag d. 5. juni 2018.

For 5 år i træk afholdt Skur & Jollelauget ved Frederikshavn Marina sit årlige Loppe og Kræmmermarked.

Arrangementet tog sin begyndelse d. 4. juni hvor arealerne blev ryddet og afspærret og et partytelt rejst til servering af kaffe og kage d. 5. juni.

Der var tilmeldt 60 stande der ved blev fordelt på havneområdet således at alle fik en stand som de var tilfredse med.

Alt kunne erhverves:

Der var maritimt udrustning – der var porcelæn og glas – der var håndværktøj og køkkenudrustning – der var tøj til voksne og børn – der var bøger og malerier – og meget meget mere, ja en motorcykel og en campingvogn kunne købes.

Stadeholderne kom fra store dele af landsdelen, Hjørring, Østervrå, Strandby, Aalborg og Skive, ja naturligvis også fra Frederikshavn. De var meget tilfredse med arrangementetda de på forhånd havde fået tildelt en plads, og derfor ikke behøvede at komme dagen i forvejen for at optage en plads, hvad der også faldt i god jord var at der ikke kommer flere end 60 stande og der derfor var god plads.

At en stade kun kostede 50 kr. incl. En kop kaffe og et smurt rundstykke gjorde heller ikke glæden mindre, der var nogle der fortalte at de havde givet op til 400 kr., så skal der sælges meget!!!

Flere har allerede meldt deres ankomst i 2019, de skal være velkomne.

Midt i havnen var der sejlads i luftbobler, en del af ungdommerne skulle prøve denne anstrengende disciplin, det var sjovt at se på.

I den anden ende af den flagsmykkede havnefront havde restaurant NerD indbudt til veteranbiltræf hvor mange smukt restaurerede biler blev vist frem, NerD havde lånt Mariaens sejlerstue hvor de serverede kaffe og brunsviger. I dagens anledning serverede NerD et stjerneskud og en øl til en flad ”hund”, hvilket må siges at være billigt.

Vejret var med arrangørerne, idet der var fuld sol og en temperatur på ca. 24 grader, det eneste minus var en NØ vind på ca. 10 meter i sekundet.

D. 6. juni var det ”regnskabets” time for ”Løbsledelsen”, men alle kunne melde positivt tilbage med gode oplevelser en rimelig indtægt, hvor overskuddet tilfalder Skur & Jollelauget.

Skur & Jollelauget’s medlemmer skylder

Edla og Lissi

en stor tak for deres store engagement, der har strakt sig over flere måneder, vi krydser fingre for at de stiller op igen i 2019.

Med venlig hilsen

Mogens Munch