Onsdagssejladserne 2017

Onsdag d.27/9 var sidste sejlads for i år. Starten gik kl. 18.30 hvor der desværre var et par både der havde kontakt med hinanden samt 4 både der tyvstartede og var nød til at vende om og starte på ny. Sejladsen gik derefter planmæssigt og alle kom godt rundt på banen.

Dommerpigerne havde igen valgt en meget passende bane i forhold til den friske vind og alle kom i mål inden mørket faldt på.

Efter sejladsen mødtes sejlerne i Fælleshuset hvor der var dækket op til 70 personer og der blev serveret rigtige gode Stjerneskud fra restaurant NerD og stemningen var hyggelig.

Efter spisningen var der præmieoverrækkelse for dagens sejlads og for det samlede resultat i 2017. (Resultatlisten). 

Der blev sagt tak til alle som har hjulpet kapsejladsudvalget med forskellige opgaver i løbet af sæsonen bl.a. Dommerpigerne for deres store indsats i dommerhuset hver onsdag, Brian Hald for indkøb af øl og vand til køleskabet, Ole Aaen for indkøb af sild og frikadeller, John Neergaard for hjælp ved grillen til sommerafslutningen. En stor tak til Jesper Thode for hjælpen da Dommerhuset blev frisket op med nyt maling og andre opgaver.
Der var også en stor tak til sejlerne for deres opbakning til sejladserne.

I løbet af året har vi fået hjælp til præmier og andet til kapsejladsudvalgets arbejde så der var en stor tak til alle firmaer og de personer som har støttet os med disse ting. Her kan nævnes: Svan Apoteket, Nielsen Sikring, OPS, SEAFOOD Sales, Frederikshavn Auto Suzuki og MarineXperten / Fiskekortet.

Kapsejladsudvalget siger tak for i år og på gensyn til sejladserne i sæsonen 2018. 

_/)   _/)

Mvh.

Kapsejladsudvalget
Jan Larsen

- Se samlet resultat