Generalforsamling 27. marts 2018

Bestyrelsen indkalder hermed til ordinær generalforsamling i Frederikshavn sejlklub. Ge­ne­ral­­forsamlingen afholdes:

tirsdag den 27. marts 2018 kl. 19.00

i Fælleshuset på Frederikshavn Marina.

Dagorden ifølge sejlklubbens vedtægter:

1)    Valg af dirigent

2)    Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år

3)    Fremlæggeles af regnskab for det forløbne år til godkendelse

4)    Behandling af indkomne forslag

5)    Fremlæggelse af budget for det kommende år samt fastsættelse af kontingent

6)    Valg af bestyrelsesmedlemmer

7)    Valg af suppleanter til bestyrelsen

8)    Forelæggelse af plan for den kommende sæson

9)    Eventuelt

Forslag der ønskes forelagt generalfor­samlingen til vedtagelse under dagsordenens punkt 4) fremsendes til bestyrelsesformand Helmut Melsen på e-mail:

hkmelsen@gmail.com

senest 14 dage før generalforsamlin­gens afholdelse.

Vel mødt!

Frederikshavn Sejlklub - bestyrelsen


Printvenlig udgave: Indkaldelse til generalforsamling 2018

 

 

Frederikshavn Seahawks - Porto Cervo, Sardinia, Italy

Fredag den 22. september 2017

Av av av. Først til topmærket i fjerde sejlads, men to straffe senere slutter vi sidst. Håber på en sejlads mere, så vi forhåbentlig kan lukke dagen med lidt positivt at bygge videre på.
Det var i kraftig vind og der var tvivl om sejladserne skulle skydes af for dagen, det blev dog besluttet at fortsætte sejladserne, dog uden spiler.

Lørdag og søndag sejles fra kl. 1145 – Følg dem på Facebook og
Følg resultaterne live her: SAP Live Center og sejladserne på Website SAILING Champions League

De gjorde det igen - Frederikshavn Sejlklub fortsat Danmarksmestre

17. september 2017

Et kæmpe jubelbrøl, krammere og en stor forløsning var scenerne hos de fire besætningsmedlemmer og klubformand Helmuth Melsen, da det søndag eftermiddag stod klart, at Frederikshavn Sejlklub vinder danmarksmesterskabet for sejlklubber 2017.

Kris, Rasmus, Søren og Rasmus vandt Sejlsportsligane, helt ubeskriveligt at Frederikshavn Sejlklub to år i træk har vundet som bedste sejlklub. De indledte 2017-sæsonen med at vinde første stævne i Struer, dernæst fulgte to andenpladser i Brejning og Aarhus før sjettepladsen ved finalestævnet i Skovshoved. Det var lige det der skulle til for at vinde igen i år, fantastik flot at de fire super sejlere.

Følg dem på Facebook og på Sejlsportsligaen.dk

Onsdag den 20. september 2017 rejser Kris Houmann, Rasmus Damsgaard, Søren Steen og Rasmus Melsen til Porte Cervo på Sardinien, hvor sejlsportens svar på Champions League begynder på fredag. 32 hold kæmper om titlen i Italien.

-Ingen forstår, hvordan en lille sejlklub med 100 medlemmer kan vinde DM to år i træk og nu er på vej til Champions League. Vi er jo oppe mod klubber med helt andre budgetter, hvor sejlerne bliver udtaget til at være med i Sejlsportsligaen, siger Helmuth Melsen.

Sejlsportsligaen og Nord Stream Race

Sejlsportsligaen Aarhus

Frederikshavn Seahawks præsterede igen en super flot indsats ved Sejlsportsliga stævnet i Århus den 25. til 27. august 2017. Det blev til en flot anden plads, så de fortsat ligger på førstepladsen i ligaen.

Efter sejladerne i Århus gik turen til Skovshoved for at sejl Nord Steam Race, hvor vi uheldigvis måtte nøjes med en fjerde plads på første etape. Heldigvis gik det bedre på anden etape til Stokholm hvor det blev til en anden plads. God gået og god vind til Helsinki og St. Petersburg.

Følg dem på: https://www.facebook.com/nordstreamrace/

Og på: http://nord-stream-race.com/eng 

Frederikshavn Seahawks på sejrs skamlen i St. Peterburg

13. august 2017 

I svære komplicerede vejrforhold deltog Kris Houmann – Rasmus Damsgaard – Søren Steen – Rasmus Melsen i kvalifikationssejlads i St. Petersburg ved 1 ACT i Rusland og med en flot andenplads sikrede de sig plads til SAILING CHAMPIONS LEAGUE, der sejles senere på året i Porte Cervo, Italien.

Der blev afviklet 16 sejladser med deltagelse af 21 af de allerbedste superliga klubber fra Nordeuropa og Rusland. Det var de to bedste hold fra den hjemlige superliga, der deltog ved stævnet i St. Petersburg. Seahawks og Team Hydac Kerteminde .

Næste gang de to hold mødes bliver i Århus den 25. – 27. august.

Se mere på: Baad Magasinet og MinBaad.dk

Samtidig med sejladsen i Århus 25. – 27. august begynder første etape af NORD STREAM RACE den 24. august fra Kiel til København. De fire sejlere som er indbudt til at deltage i NORD STREAM RACE fra den 24. august til den 7. september bliver på første etape afløst af bland andet Helmuth Melsen og Dion Wellejus.

De fire superliga sejlere står så på den 28. august i København og sejler med videre til Stockholm, Helsinki og St. Petersburg. Det bliver en sejlads mellem de fem bedste superliga hold fra Tyskland, Danmark, Sverige, Findland og Rusland. Sejladsen afvikles i fem nye hightech SWAN 50 sejlmaskiner, som har en besætning på 10 – 11 mand, så der suppleres med yderligere sejlere, flere fra Frederikshavn Sejlklub.

Se mere på: Baad Magasinet og NORD STREAM RACE

Nyt fra SEJLSPORTSLIGAEN - danmarksmesterskabet for sejlklubber

Foto: Camilla Hylleberg Photography

18. juni 2017

Frederikshavn Seahawks tog anden pladsen i Brejning efter sejlklubben Furresøen.

Efter weekendens 36 sejladser i Brejning sluttede FSK Seahawks på anden pladsen i anden del af ligaen. Vinder blev Sejlklubben Furresøens hold Red Star.

Sejladserne om lørdagen blev sejlet under meget svære forhold med mange vind spring og vind huller som gjorde det meget svært for alle sejlerne. Søndagens sejladser blev flyttet lidt længere ud på Vejle Fjord så det gav meget bedre forhold for alle sejlerne og gav mere retfærdige sejladser. Her kom Seahawks bedre med i kampen og med en god afslutning kom de helt med i toppen. Super Kris, Søren, Møller og Melsen tak for en god dag i Brejning.

Den samlede stilling i ligaen er efter 2 stævner. 

  1. FSK Seahavks  1+2 Plads total   3 Point
  2. Kerteminde       4+2 Plads total   6 Point
  3. Skovshoved      3+4 Plads total   7 Point

Så det ser meget positivt ud for vores hold Seahawks

Med sejler hilsen Helmuth

Se: Danish League 2017

Frederikshavn Seahawks tager føring

21. maj 2017

Det første stævne i den Danske Sejlsportliga er netop afsluttet i Struer. Det endte super godt for de forsvarende Danske mestre FSK Seahawks. Det hele blev afgjort i sidste sejlads i en tæt kamp mellem Seahawks og KDY, kort sagt den der kom først at de to ville vinde stævnet. Her slog Seahawks til og slog KDY.

Dermed har de regerende danske mestre fra Frederikshavn nu vundet tre ligastævner i træk - efter sejre i de to afsluttende stævner i 2016. Det er første gang i ligaens (stadig korte) historie, at samme klub vinder tre i træk.  

Så STORT TILLYKKE til Seahawks med tredje sejr i træk.

Se også: Sejlsportsligaens hjemmeside

Standerhejsning nr. 129 den 23. april 2017

Tale
Standeren gøres klar
Standeren i top

Guld fest 2016

Guld Fest

Frederikshavn Sejlklub vandt Dansk Mesterskab for klubber i 2016.

                              Nu er FSK Danmarks bedste Sejlklub.

 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Modtager du ikke nyhedsmail fra sejlklubben og har du tilmeldt dig denne service via hjemmesiden bedes du have ulejligheden med at tilmelde dig igen via nedenstående link:

Link til nyhedsmail.