Vild med Vand fortsætter med en række aktiviteter hen over sommeren

Krabbe væddeløb

3. juni, 10. juni, 17. juni, 24. juni, 1. juli, 8. juli, 15. juli, 22. juli, 29. juli, 5. august, 12. august, 19. august og 26. august 2016 fra kl. 15.00.

Frederikshavn Sejlklub inviterer til ”Krabbe væddeløb” for de små og forældre, kom og afslut ugen med en hygge tur med krabbe væddeløb og måske havne is, en kop kaffe og kage. 

Store vennedag

6. juni og 22. august 2016 kl. 17.00 Store vennedag.

Åben ungdomsafdeling - inviter dine venner med forældre mf. til træning. Tag far og mor med til et par hyggelige timer i Sejlklubben. Der bliver mulighed for at prøve sejlads i joller og kajakker, Mor og far får lejlighed til en sejltur i en familiebåd dagen efter.
Frederikshavn Sejlklub

Åben Sejlklub - Oplev en tur i sejlbåd

7. juni og 23. august 2016 kl. 19.00 Åben sejlklub

Kom og deltag i familiesejlads. Oplev en tur i sejlbåd, Frederikshavn Sejlklubs medlemmer stiller både til rådighed for en prøvetur for alle.
Frederikshavn Sejlklub

INDBYDELSE TIL Onsdagssejladser 2016

Så er det igen tid til at tilmelde sig årets sejladsserie.

 

ALLE SEJLERE inviteres til at deltage i sejladserne hver onsdag aften. I år vil vi have en start for alle tilmeldte både.

Se: Indbydelse og mailadresse for tilmelding


OBS! OBS!

Sejlads forbud ved Frederikshavnhavn.

Læs mere her.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Modtager du ikke nyhedsmail fra sejlklubben og har du tilmeldt dig denne service via hjemmesiden bedes du have ulejligheden med at tilmelde dig igen via nedenstående link:

Link til nyhedsmail.