Autocampere på forkanten.
Det ser da godt ud ik'?

Camper træf på Marinaen

Den 1. maj i år, arbejdernes kampdag, faldt på bededagen, hedder den så ikke Rødbededag??

Marinaen fik i bededagsferien besøg af 25 campingenheder i form af autocampere og campingvogne. Det var campingforeningen PUCK der står for Politisk Ukorrekt Camping Klub. Klubben blev etableret i 2013 og har PT 200 formænd/kvinder, ingen menige medlemmer, men til gengæld en Bagmand der tegner klubben.

Hans navn er John Ahrenkiel, og jeg talte med ham om klubbens aktiviteter.

Klubben er et alternativ til de øvrige mærkeklubber hvor der kræves en bestemt vognmærke for at blive medlem, i PUCK kan alle vognmærke være medlem. Der vil altid være et tema på turene og i år er temaet "Tang & Salt".   48 deltagerne skulle til Læsø hvor der var bestilt en bus til at køre dem rundt på øen for at se lokaliteterne inden de til aften returnerer til Frederikshavn, for efterhånden at forlade vores marina i løbet af weekenden. Der er altid et tema når PUCK tager på tur, i 2014 var det turen til Grenå med temaet "Diesel før og nu".

Der er rift om turene med lange ventelister. I 2016 er det en tur til Ærø hvor en dansk vinbonde skal besøges.

John fortalte at de havde fundet vej til vores marina via hjemmeside og mund til mund metoden, de var glade for at være hos os da de følte sig velkomne, så allerede nu er klubben i gang med at sammenstrikke en tur op til os i 2016.

De skal være velkomne.

Mogens Munch   

Også på havnefronten var <br>der campingvogne.
Flere vogne.
De 4 årstider på bagenden <br>af en Adria.
Lækre, men dyre vogne.
Vejret er med dem til turen <br>til Læsø.
Bagmanden John Ahrenkiel.